Uskomme puuhun – huomennakin

JPJ-Wood Oy on yksityinen perhesaha, joka sijaitsee Juupajoen kunnassa Pirkanmaalla. Olemme sitoutuneet suomalaisen metsän vastuulliseen käyttöön sekä ympäristöystävälliseen tuotantoon. Meille on tärkeää toimia kestävän sahateollisuuden ja suomalaisten metsänomistajien puolestapuhujana.

Jotta pysymme alalla kehityksen etunenässä, investoimme säännöllisesti uusimpaan tekniikkaan. Olemme toteuttaneet useita laajoja modernisointeja, joiden ansiosta sahan toiminta ja roolimme puumarkkinoilla on laajentunut. Tänä päivänä olemme merkittävä alueellinen puunjalostaja.

JPJ-Wood lukuina

50+

työntekijää

200 000 m3

tuotannon kapasiteetti (valmis sahatavara)

30+

vientimaata

Puunjalostusta vuodesta 1994

JPJ-Woodin perusti vuonna 1994 Kauko Luodelahti. Ensimmäisenä hän rakennutti tontille tukkilajittelijan, ja seuraavana vuonna valmistui sahatavaran lajittelulaitos. Puut sahattiin tuolloin pyörien päällä olevalla vuokrasahalla. Kun tuotanto kiinteällä sahalinjalla alkoi 1997, sahausmäärä alkoi kasvaa tasaisesti.

Vuonna 2006 JPJ:llä tehtiin sukupolvenvaihdos, ja Kaukon pojat Markus ja Manuel Luodelahti astuivat perheyrityksen johtoon. Voit tutustua historiaamme tarkemmin katsomalla oheisen videon.

Jotta voit katsoa videon, hyväksy evästeet statistics, marketing.

Hyvä työnantaja, luotettava kumppani

Perheyrityksenä tavoitteenamme on, että työympäristö on työntekijöillemme yhtenäinen, välitön ja tavoitteellinen. Tämä tekee työn laadusta hyvää sekä luo toimivat suhteet asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimintamme ytimessä on nykyaikainen sahalinja, jolla pystymme sahaamaan tukit tehokkaasti 12 sentin latvaläpimitasta 40-senttisiin runkoihin asti. Sahauskapasiteettimme on noin 200 000 m3 vuodessa.

Matkalla oikeaan suuntaan

Paikallisessa sahayrityksessä arjen tekemistä siivittää sitoutuminen ekologisesti, taloudellisesti sekä sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävään toimintaan. Niin metsänomistajan kuin sahan on hyvä tehdä pitkän ajan suunnitelmia.

Historiamme aikana kaksi näkemystä on vain vahvistunut: Uskomme omaan tekemiseemme, joka luo ympärille hyvinvointia monin eri tavoin. Lisäksi uskomme suomalaisiin metsiin ja kotimaisiin puusta tehtyihin tuotteisiin – jatkossakin.

Jotta voit katsoa videon, hyväksy evästeet statistics, marketing.

JPJ-Wood työnantajana

Meillä on kaikkien hyvä olla töissä: tilaa on sekä nuorille osaajille että kokeneille konkareille. Tarjoamme jokaiselle kiinnostavia mahdollisuuksia, kun yhdistämme perinteisen, maanläheisen tuotteen moderniin tekniikkaan ja työskentely-ympäristöön.