JPJ-Wood työnantajana

JPJ-Wood on kasvollinen perheyritys, joka haluaa tarjota pitkiä ja vakituisia työsuhteita. Tavoitteenamme on välitön, yhtenäinen ja tavoitteellinen työympäristö. Meillä on kaikkien hyvä olla töissä: tilaa on sekä nuorille osaajille että kokeneille konkareille.

Kuusi hyvää syytä tulla meille töihin

 • Kannustava työyhteisö

  Meillä on hieno, tiivis ja huumorilla höystetty työyhteisö, jossa on mukava tehdä töitä. Kannustamme kollegoita, ja apua saa aina pyytää.

 • Mainiot työsuhde-edut

  Laadukas vapaa-aika tukee työssäjaksamista. Siksi henkilöstömme työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit.

 • Kunnolliset varusteet

  Hyvät ja työhön sopivat henkilökohtaiset varusteet lisäävät sekä työmukavuutta että työturvallisuutta, ja siksi tarjoamme kunnolliset työvälineet ja -asut.

 • Nykyaikainen ympäristö

  Yhdistämme kestävän tuotteen moderniin työympäristöön, jossa hyödynnetään automatisaation ja digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia.

 • Kehittyvä ala

  Saha-ala tarjoaa kiinnostavia tulevaisuuden näkymiä. Valmistamme tuotteita 100 % uusiutuvasta raaka-aineesta globaalisti kasvavan ja kehittyvän puurakentamisen tarpeisiin.

 • Vastuullinen yritys

  Haluamme tuottaa hyvinvointia ympärillemme. Se tapahtuu tukemalla paikallista elinvoimaisuutta Pirkanmaalla sekä suomalaisen metsän vastuullisella käytöllä.

Näin rekryprosessi etenee

1

Jätä hakemus

Tutustu haussa oleviin työpaikkoihin tai lähetä meille avoin hakemuksesi. Hakuilmoituksessa kerrotaan, keneltä voit tarvittaessa kysyä lisätietoja.

2

Otamme yhteyttä

Vastaamme kaikille hakijoille. Kuulet meistä viimeistään parin viikon kuluttua hakuajan päättymisen jälkeen. Osan hakijoista kutsumme haastatteluun.

3

Valintavaihe

Työhaastatteluun kutsutut pääsevät myös tutustumaan yritykseemme. Jos olet meille sopiva tekijä ja me oikea työpaikka sinulle, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysyttävää meillä työskentelystä?

Millaista on työ modernilla sahalla? Olemme vakaasti kasvava yritys, joten tarvitsemme uusia osaajia. Jos haluat tietää, olisiko meillä sinulle sopivia tehtäviä, ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Toimihenkilöt

Varatoimitusjohtaja

Manuel Luodelahti

+358 50 590 9032

Kunnossapito

Kunnossapitopäällikkö

Mikko Huttunen

+358 50 465 8803

Tuotanto

Tuotantopäällikkö

Timo von Hertzen

+358 44 336 6673