Meillä puukauppa on reilua ja sujuvaa

Olemme vastuullinen kumppani metsänomistajalle, joka haluaa hoitaa metsää taloudellisesti mahdollisimman kannattavasti ja turvata samalla luontoarvot. Meille puukauppa tarkoittaa mutkatonta yhteistyötä ja laadukasta työnjälkeä. Ostamme puuta vuosittain noin 400 000 m3, ja hankinta-alueemme ulottuu sahalta lähes 200 kilometrin päähän. Meiltä saat kasvollista yhden ammattilaisen palvelua

Tarkka katkonta takaa metsänomistajaystävälliset puukaupat

Neljä hyvää syytä myydä puuta JPJ-Woodille

 • Olemme rehti ja kasvollinen kumppani

  JPJ-Wood on metsänomistajalle luotettava, paikallinen puukauppakumppani. Toimimme reilusti ja mutkattomasti, ja asiantuntijamme palvelevat sinua aina henkilökohtaisesti.

 • Saat metsästäsi hyvän taloudellisen tuoton

  Varmistamme, että leimikosta saamasi kokonaisrahamäärä on paras mahdollinen. Teemme tämän huolellisella katkonnalla sekä tehokkaalla puun hyödyntämisellä modernilla sahalinjalla.

 • Vastuullinen perheyritys tuottaa hyvää

  Päämäärämme on luoda hyvinvointia niin metsänomistajille kuin työntekijöillemmekin sekä toimia suomalaisten metsien ja kannattavan yksityisen sahateollisuuden puolesta.

 • Pidetään yhdessä huolta ympäristöstä

  Kiinnitämme erityistä huomiota arvokkaan raaka-aineen tarkkaan käyttöön sekä puun korjaamiseen ja jalostamiseen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Puukauppa – näin me sen teemme

Ota yhteyttä alueesi hankintaesimieheen

Hän tutustuu metsääsi ja tekee ostotarjouksen

Solmimme kanssasi hakkuusopimuksen

Hoidamme metsänhakkuun ja mittauksen

Saat mittaustodistuksen ja loppumaksun

Jutellaan lisää!

Jos haluat tehdä puukauppaa kanssamme, sinun kannattaa ottaa yhteyttä alueesi omaan hankintaesimieheen. Lisätietoja saat alla olevasta kartasta. Jos et löydä sopivaa henkilöä, voit ottaa yhteyttä myös metsäpäällikköömme.

Metsäpäällikkö

Aarne Lehtosaari

+358 400 443359

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Sähköposti*