Metsähallitus palkitsi Kauko Luodelahden kultaisella ansiomerkillä

JPJ-woodin perustaja Kauko Luodelahti

JPJ-Wood Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Kauko Luodelahti palkittiin toukokuussa Metsähallituksen kultaisella ansiomerkillä. Tunnustus annettiin toimista, jotka ovat edistäneet luonnonvarojen kestävää hoitoa, käyttöä ja suojelua.

Tarkemmin asiasta kerrotaan Metsähallituksen tiedotteessa, jossa todetaan:

Kauko Luodelahti on tehnyt mittavan elämäntyön suomalaisen puunjalostuksen piirissä. Hän toimi Kopran sahan työnjohtajana, hankintapäällikkönä ja metsäpäällikkönä. Palkkatyön ohessa hän käynnisti oman puualan yritystoiminnan ja vuodesta 1988 alkaen hän keskittyi täysipainoisesti omaan liiketoimintaansa ikkunateollisuuden alalla. JPJ-Wood oy perustettiin vuonna 1994 ja sahaustoiminta Juupajoella aloitettiin 1997. Kauko Luodelahti tunnetaan luotettavana ja toimialalla laajasti arvostettuna yhteistyökumppanina. Yhteistyö JPJ-Wood Oy:n ja Metsähallituksen välillä käynnistyi 2000-luvulla ja on jatkunut myös seuraavan sukupolven ottaessa vastuuta yhtiöstä.

Kiitämme Metsähallitusta arvostuksesta Kaukon työtä kohtaan sekä erinomaisesta yhteistyöstä vuosien varrella! On sanomattakin selvää, että ilman Kaukon visiota ja periksiantamatonta työtä emme olisi tässä pisteessä tänä päivänä: 60 työntekijän moderni sahayritys, joka jalostaa arvokasta, osin Metsähallituksenkin tuottamaa suomalaista raaka-ainetta 350 000 m3 edestä vuosittain.