JPJ-Wood Oy on vuonna 1994 perustettu yksityinen saha Juupajoen kunnassa Pirkanmaalla. Haemme työntekijöitä tällä hetkellä vakituiseen työhön seuraaviin työnkuviin. Tutustu avoimiin paikkoihin alla.

Oletko etsimämme ammattilainen?

Haemme 2 henkilöä JPJ-Woodin uuden höyläämön tuotantoon. Työskentelet itsenäisesti höylälinjan operaattorina ja/tai terämiehenä. Arvostamme ennen kaikkea työntekijöitä, joilla on aiempaa kokemusta höylä- tai sahakoneista tai teollisuuden terähuollosta. Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti höylälinjan ajo, terien teroitus, huolto ja asetteiden teko sekä päivittäiset höylän huoltotehtävät. Perehdytämme ja opastamme sinut uuteen työtehtävääsi ja turvalliseen työskentelyyn.

Hae meille töihin, mikäli omaat reippaan asenteen työtekoon, haluat oppia uutta ja liittyä ahkeraan, kokeneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaan mukaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakaasti kasvavassa modernissa sahayrityksessä. Palkkauksemme on kannustava ja kilpailukykyinen. Työympäristönä on kasvollinen perheyritys ja tavoitteenamme pitkät ja vakituiset työsuhteet monipuolisella työnkuvalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään kesäkuussa 2023. Työ on lähtökohtaisesti 1-vuorotyötä ja alkuvaiheessa uusilla työntekijöillä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työn tarkkaan toimenkuvaan ja työvuorojärjestelyihin.

Hakemukset osoitteeseen jpj-wood@jpj-wood.fi

Lisätietoja antaa Manuel Luodelahti, manuel.luodelahti@jpj-wood.fi, puh. 050 590 9032

Haemme asentajia JPJ-Wood Oy:n kunnossapitotehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu korjaus-, kunnossapito-, sekä ennakkohuoltotyöt, jotka varmistavat tuotantolinjojen häiriöttömän käynnin.

Odotamme sinulta työkokemusta teollisuuden kunnossapidon mekaanisista töistä tai sähkötöistä, perustason IT-osaamista ja ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja ahkeruutta. Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä mekaanisessa metsäteollisuudessa, automaatio-osaamisen ja ICT-osaamisen.

Tarjoamme sinulle vakituisen 3-vuorotyön modernilla sahalla vakaasti kasvavassa yrityksessä.  Palkkauksemme on kannustava ja kilpailukykyinen. Työympäristönä on kasvollinen perheyritys ja tavoitteenamme pitkät ja vakituiset työsuhteet monipuolisella työnkuvalla.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset osoitteeseen mikko.huttunen@jpj-wood.fi

Lisätietoja antaa Kunnossapitopäällikkö Mikko Huttunen, puh.: 050 465 8803