JPJ-Wood Oy on vuonna 1994 perustettu yksityinen saha Juupajoen kunnassa Pirkanmaalla. Haemme työntekijöitä tällä hetkellä vakituiseen työhön seuraaviin työnkuviin. Tutustu avoimiin paikkoihin alla.

Oletko etsimämme ammattilainen?

Haemme kahta henkilöä JPJ-Woodin tuotannon prosessitöihin. Työskentelet itsenäisesti eri työpisteillä linjatyössä sahatavaran käsittelylaitoksissa. Alan koulutus tai aiempi kokemus mekaanisen metsäteollisuuden töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Perehdytämme ja opastamme sinut uuteen työtehtävääsi ja turvalliseen työskentelyyn.

Hae meille töihin, mikäli omaat reippaan asenteen työtekoon, haluat oppia uutta ja liittyä ahkeraan, kokeneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaan mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen 2-vuorotyön modernilla sahalla vakaasti kasvavassa yrityksessä. Palkkauksemme on kannustava ja kilpailukykyinen. Työympäristönä on kasvollinen perheyritys ja tavoitteenamme pitkät ja vakituiset työsuhteet monipuolisella työnkuvalla.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen timo.vonhertzen@jpj-wood.fi

Lisätietoja antaa Tuotantopäällikkö Timo von Hertzen, puh.: 044 336 6673

Haemme sähköasentajaa JPJ-Wood Oy:n kunnossapitotehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu korjaus-, kunnossapito-, sekä ennakkohuoltotyöt, jotka varmistavat tuotantolinjojen häiriöttömän käynnin.

Odotamme sinulta työkokemusta teollisuuden kunnossapidon sähkötöistä, perustason IT-osaamista ja ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja ahkeruutta. Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä mekaanisessa metsäteollisuudessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen 3-vuorotyön modernilla sahalla vakaasti kasvavassa yrityksessä.  Palkkauksemme on kannustava ja kilpailukykyinen. Työympäristönä on kasvollinen perheyritys ja tavoitteenamme pitkät ja vakituiset työsuhteet monipuolisella työnkuvalla.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset osoitteeseen mikko.huttunen@jpj-wood.fi

Lisätietoja antaa Kunnossapitopäällikkö Mikko Huttunen, puh.: 050 465 8803