Hae töihin JPJ-Woodille!

JPJ-Wood Oy on yksityisen sahateollisuuden edelläkävijä Pirkanmaalla. Tuotamme pääasiassa vientimarkkinoille sahattuja sekä höylättyjä tuotteita 25 vuoden kokemuksella yli 20 maahan. Liikevaihtomme on noin 45 miljoonaa euroa. Yli 40 hengen voimin kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotantoprosesseja vastaamaan tulevaisuuden haasteita.

Perheyrityksenä tavoitteenamme on, että työympäristömme on työntekijöillemme turvallinen, yhtenäinen ja tavoitteellinen. Kiinnitämme erityistä huomiota 100% kotimaisen ja uusiutuvan puuraaka-aineen tarkkaan käyttöön sekä puun korjaamiseen ja jalostamiseen vastuullisesti ympäristön ja kestävän kehityksen mukaisesti.

Haemme vakituisia työntekijöitä tänä vuonna perustettuun JPJ-Woodin omaan kunnossapito-osastoon seuraaviin työtehtäviin:

• Mekaanisen kunnossapidon työntekijöitä
• Sähkö- ja automaatiokunnossapidon työntekijöitä
• ICT-asentajia / IT-tukihenkilöitä

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja ahkeruutta. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti korjaus-, kunnossapito sekä ennakkohuoltotöitä jotka varmistavat tuotantolinjojen häiriöttömän käytön ja toimivuuden. Tarjoamme vakituisen työn, kannustavalla ja kilpailukykyisellä palkkauksella kokemuksen mukaan kasvavassa yrityksessä.

Aiempi työkokemus vastaavissa tehtävissä sekä alan koulutus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Oppisopimus on myös mahdollinen. Työ on pääsääntöisesti 2 tai 3-vuorotyötä, joka sijoittuu arkipäiville. Paikat täytetään kun sopivat henkilöt löytyvät ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Kunnossapitopäällikkö
Mikko Huttunen 050 465 8803
Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hakemuksen voit
lähettää palkkatoiveineen: mikko.huttunen@jpj-wood.fi